Sâmbătă, la Sâncel debutează o nouă ediție a Fesivalului AFRODA Alba

Comuna Sâncel va fi sâmbătă și duminică, gazda celei de-a XII-a ediții a Festivalului AFRODA Alba, eveniment la care sunt invitate să ia parte cele 11 localități membre ale asociației: Radesti, Santimbru, Sasciori, Pianul de jos, Rosia de Secas, Cergau, Cenade, Sugag, Ciugudul de Jos, Spring, respectiv comuna organizatoare.

festival-afroda-ciugud3Manifestarea incepe sambata, printr-un campionat de fotbal intre echipele comunelor participante, competitie in cadrul careia se vor acorda premii celor mai bune participante. In cea de-a doua zi, intre orele 16.00 – 22.00 are loc festivalul propriuzis in cadrul caruia vor fi amenajate corturi unde reprezentantantii localitatilor vor prezenta expozitii de legume, produse traditionale si obiecte artizanale executate de mesteri populari din fiecare comuna. Seara va fi marcata de un program artistic sustinut de ansamblurile folclorice din fiecare localitate, iar la final va avea loc un foc de tabara si o dicoteca in aer liber.

,,Toate editiile de pana acum au fost o reusita, de aceea credem ca si actuala editie va fi un succes. Ca de fiecare data, ne-am bucurat de sprijinul presedintei Asociatiei AFRODA Alba, doamna Rodica Parau si a Consiliului Judetean(organizatori ai evenimentului)”, ne-a declarat Ioan Maier din Radesti, membru in Consiliul de Administratie AFRODA Alba. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...