Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, 8 august, eveniment de seamă la Ocna Mureş: relansarea fotbalului local: „meciul generaţiilor”, lansare de carte şi concerte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 8 august, cu începere de la ora 17.00, la Stadionul „Soda” (prima arenă dotată cu nocturnă din România) se va desfăşura un eveniment fotbalistic de seamă, organizat de CS Ocna Mureş în parteneriat cu primăria oraşului Ocna Mureş.Soda Ocna Mures 1În fapt, lăudabila iniţiativă ce doreşte să relanseze fotbalul din localitate, o urbe ce a dat mereu talente, se desfăşoară pe mai multe paliere: lansare de carte, un meci demonstrativ şi concerte.

Am încercat ca urmând modelul fenomenului voleibalistic din Ocna Mureş, care a funcţionat cu succes, să implementăm acelaşi tipar şi la fotbal, fenomen care în oraş este mult mai bine reprezentat. Aşa s-a născut idea de a organiza un meci al generaţiilor, de fapt o întâlnire de suflet între generaţiile de fotbalişti ocnamureşeni. Practic să creăm un punct zero, punct de relansare a fotbalului din Ocna Mureş. Dacă o să reuşim sau nu? La această întrebare o să ne răspundă doar timpul. Noi suntem datori să încercăm”, a declarat Marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.

*”Motanul”, Cacovean şi Corpo

“Meciul generaţiilor”, aşa cum a fost denumit de organizatori oferă fanilor din localitate prilejul să-i revadă pe cSoda Ocna Mures 2âţiva din idolii deceniilor trecute.

Printre cei peste 50 de fotbalişti se numără Gicu Domşa, Alexandru Paul Lucăcel, fraţii Ovidiu şi Emil Maier, Vasile Bugnar, Sorin Corpodean, Cristian Gall, Marin Divricean, Ionuţ Pereat, conducătorul Cornel Cacovean, antrenorii Augustin Drăguţ, Nicu Lupu şi Radu Coroiu. Sunt invitaţi foşti jucători, antrenori şi conducători ai echipei Soda, iar în cadrul acestui eveniment, profesorul Alexandru Paul Vigh va lansa prima carte destinată fotbalului ocnamureşean: “Legendele fotbalului uiorean”.

De asemenea, programul mai prevede prezentarea echipei de juniori A1, câştigătoarea campionatului judeţean în ediţia precedentă, dar şi a lotului formaţiei CS Ocna Mureş în campionatul 2015/ 2016 şi va fi lansat oficial noul imn al formaţiei. Începând cu ora 19.00, cei prezenţi se vor delecta cu un super concert oferit de formaţiile locale Amphora (reprezentativă pentru urbe în anii 1970-1985) şi Good Day.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea