Sâmbătă, 24 martie: ,,Marșul pentru viață 2018”, ediția a III-a, la Cugir. „Fiecare viaţă  este un dar şi contează”

Paul Voicu - Primar 2020

Sâmbătă, 24 martie, Parohia Ortodoxă VI Cugir, în parteneriat cu Casa de Cultură, organizează ,,Marșul pentru viață 2018” aflat la cea de-a treia ediție pe plan local.

Evenimentul având ca motto ,,O lume pentru viață!’’ va debuta la ora 11.30 și va fi marcat printr-o procesiune ce se va desfășura pornind de la  Biserica Sfinții Trei Ierarhi  pe  traseul str. Rozelor, str.Alexandru Sahia, str. Nicolae Bălcescu  până la Casa de Cultură, unde va avea loc un program artistic susținut de Grupul ,,Anotimpuri’’, elevii Școlilor Gimnaziale nr. 1 Iosif Pervain și nr. 3.

ELIT

Sunt invitaţi să participe la acest marș neconfesional și apolitic, toți  locuitorii oraşului care prețuiesc valoarea și demnitatea vieții prin copiii născuți și nenăscuți, care valorizează atitudinea față de copiii adoptați și părinții lor, care susțin protecția mamelor aflate în criză de sarcină prin  înființarea de centre de sprijin  specializate în acordarea de ajutoare financiare și consiliere psihologică.

,,Veniți la Marșul pentru viață  ca să mărturisim valoarea și demnitatea vieții!’’acesta  este mesajul Alexandrei Nadane din partea Asociației ,,Studenți pentru viață’’, cei care organizează începând din anul 2010 acest eveniment marcat simultan  în circa 300 de orașe din țara noastră și Republica Moldova  pentru  sensibilizarea și conştientizarea concetăţenilor  că „fiecare viaţă  este un dar şi contează”!

Mihail David - 2020

Tatiana Ungurianu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...