Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019: Lansarea celui de-al III-lea CD din seria „Cântece pe versurile poetei Jeni Voina”, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala „Gheorghe Maniu” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui, sâmbătă, 2 noiembrie 2019, începând cu ora 11:00, lansarea celui de-al III-lea CD din seria „Cântece pe versurile poetei Jeni Voina”.

Cele 19 piese care alcătuiesc cel de-al III-lea CD din seria amintită, reprezintă creații autentice ale poetei și scriitoarei Jeni Voina, interpretate de artiști consacrați precum Nicolae și Tudor Furdui Iancu, Mirela Mănescu, Daniel Rosalin, Anamaria Iorga, Oana Spătăcean, Paula Medrea etc. Conform mărturiei celei care semnează versurile acestor piese, acestea „[…] sunt versuri vesele, mai puțin vesele și chiar triste, ce amintesc de cursul firesc al vieții omenești, cu bucurii, împliniri, dar și necazuri și supărări, toate acestea transpuse în note și accente muzicale”.

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor din cadrul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului-Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Felician Fărcașiu” Sebeș și este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea