Salariații au liber luni, în a doua zi de Rusalii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Salariații cu program normal se vor bucura de un weekend prelungit întrucât vor avea liber luni, 20 iunie, în a doua zi de Rusalii.

zile libere bugetari Prima şi a doua zi de Rusalii, care în acest an pică pe 19 şi 20 iunie, sunt sărbători legale nelucrătoare, astfel că salariaţii cu program normal se vor bucura de un weekend prelungit. De altfel, aceste două sărbători legale pică tot timpul duminica și lunea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În 2016, angajaţii au primit liber pe 1 ianuarie, din moment ce a doua zi din 2016 a picat într-o sâmbătă, şi pe 2 mai, din moment ce prima zi de Paşte şi Ziua Muncii s-au suprapus într-o duminică.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Excluzând prima şi a doua zi de Rusalii, rezultă că până la finele anului mai sunt cinci libere legale, dintre care patru vor fi în timpul săptămânii: Adormirea Maicii Domnului – 15 august (luni); Sfântul Andrei – 30 noiembrie (miercuri); Ziua Naţională a României – 1 decembrie (joi); prima şi a doua zi de Crăciun – 25 şi 26 decembrie (duminică şi luni).

Citește și Obiceiuri și tradiții de Rusalii: Sărbătoarea Rusaliilor, celebrată în aceeași zi cu Pogorârea Duhului Sfânt

Citește și ZILE LIBERE în 2016. După Sărbătorile de Paști, angajații români vor mai avea 7 zile libere până la sfârșitul anului. Următoarea minivacanță, de Rusalii

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419