Sală modernă de educație fizică la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. 800 de elevi vor beneficia de noile facilități

Sală modernă de educație fizică la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. 800 de elevi vor beneficia de noile facilități

În cadrul ședinței extraordinare din 18 februarie 2020, consilierii locali albaiulieni vor avea de aprobat printre altele și realizarea unei săli de sport la Școala Gimnazială Avram Iancu din Alba Iulia.

Conducerea școlii gimnaziale Avram Iancu din municipiul Alba Iulia a susținut necesitatea realizării unei săli de educație fizică, ce o să deservească activitățile sportive din timpul orelor de sport în condiții corespunzătoare pentru cei 800 elevi ai școlii gimnaziale Avram Iancu.

ELIT

Pentru realizarea acestei investiții, Municipiul Alba Iulia în calitate de beneficiar, a identificat terenul imobil de pe bulevardul Ferdinand I, nr. 34. Acest teren cu CF 99861 are suprafața de 1158 mp, și dimensiunile de 41m x 28m, aliniamentul la bulevardul Ferdinand I fiind de 28 m. Terenul se învecinează la vest cu grădinița nr. 2.

Prin adresa 12326/07.02.2018 am transmis către CNI solicitarea și documentele necesare privind includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SALĂ DE SPORT – PROIECT TIP” pentru obiectivul de investiții „Construire sală sport – proiect tip școală gimnazială Avram Iancu Alba Iulia”.

Pentru realizarea investiției beneficiarul s-a angajat față de CNI de a asigura finanțare pentru racordurile la utilități, alimentare cu apă/ canalizare, elnergie electrică, gaze naturale.

În vederea promovării obiectivului în etapele următoare a fost necesară predarea amplasamentului (imobil constituit din teren) destinat construcției, pe perioada realizării construcției, pe bază de protocol, liber de ori ce sarcini, către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Fondurilor Europene prin CNI care va realiza investiția.

Alexandru FURDUI

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...