Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Șahistul Mihnea Costachi (CSM Unirea Alba Iulia), performanță extraordinară: locul 4 la Campionatul European de dezlegări, cel mai bun rezultat din istorie obținut de un șahist român!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șahistul Mihnea Costachi (CSM Unirea Alba Iulia), performanță extraordinară: locul 4 la Campionatul European de dezlegări, cel mai bun rezultat din istorie obținut de un șahist român!

O nouă performanță internațională obținută de Mihnea Costachi, locul 4 la Campionatul European de șah-dezlegări. Aceasta este cea mai bună performanță realizată vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări. În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah-dezlegări s-au desfășurat la Hagen, Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mihnea Costachi, legitimat la CSM Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe locul 4 la general și totodată a obținut titlul de Maestru Internațional. Echipa României a fost compusî din Costachi Mihnea (căpitan), Crișan Vlaicu, Mihalcescu Alexandru și Ovidiu Crăciun. În următoarea perioadă, Mihnea va participa la mai multe competiții internaționale, inclusiv Campionatele Mondiale de șah-dezlegari. Acestea se vor desfășura in luna iulie la Jurmala, Letonia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea