Rămâi conectat

Sport

Fotbal – S-au stabilit grupele Euro 2012!

Dan HENEGAR

Publicat

în

*Componenţa celor 4 grupe ale turneului final din Polonia şi Ucraina

Lumea fotbalului a fost în această seară cu privirile aţintite pe Kiev (oraş ce va găzdui şi finala Euro 2012), unde s-a desfăşurat într-o grandioasă ceremonie, tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European de anul viitor din Polonia şi Ucraina (8 iunie – 1 iulie), ultimul turneu final de pe „Bătrânul Continent” cu 16 echipe la start.

Reprezentativele calificate au fost împărţite în 4 urne valorice, capi de serie fiind Ucraina, Polonia (ţările gazdă), Spania şi Olanda (echipele cu cei mai mari coeficienţi UEFA). Cu 8 milioane de euro garantate fiecărei participante şi, dureros, dar deja obişnuinţă, fără România între protagoniste, Euro 2012 se anunţă un festin fotbalistic.

Dar iată ce a decis ţintarul: *Grupa A: Polonia, Grecia, Rusia, Cehia;

*Grupa B: Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia;

*GrupaC:Spania,Irlanda,Croaţia,Italia;

 

 

 

 

;

*Grupa D: Ucraina, Suedia, Franţa,Anglia.

Până la debutul CE 2012 mai sunt 189 de zile, meciul de deschidere fiind Polonia – Grecia. Fără îndoială că grupa morţii va fi Grupa B, una imposibilă de-a dreptul. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea