Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fotbal – S-au stabilit grupele Euro 2012!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Componenţa celor 4 grupe ale turneului final din Polonia şi Ucraina

Lumea fotbalului a fost în această seară cu privirile aţintite pe Kiev (oraş ce va găzdui şi finala Euro 2012), unde s-a desfăşurat într-o grandioasă ceremonie, tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European de anul viitor din Polonia şi Ucraina (8 iunie – 1 iulie), ultimul turneu final de pe „Bătrânul Continent” cu 16 echipe la start.

Reprezentativele calificate au fost împărţite în 4 urne valorice, capi de serie fiind Ucraina, Polonia (ţările gazdă), Spania şi Olanda (echipele cu cei mai mari coeficienţi UEFA). Cu 8 milioane de euro garantate fiecărei participante şi, dureros, dar deja obişnuinţă, fără România între protagoniste, Euro 2012 se anunţă un festin fotbalistic.

Dar iată ce a decis ţintarul: *Grupa A: Polonia, Grecia, Rusia, Cehia;

*Grupa B: Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia;

*GrupaC:Spania,Irlanda,Croaţia,Italia;

 

 

 

 

;

*Grupa D: Ucraina, Suedia, Franţa,Anglia.

Până la debutul CE 2012 mai sunt 189 de zile, meciul de deschidere fiind Polonia – Grecia. Fără îndoială că grupa morţii va fi Grupa B, una imposibilă de-a dreptul. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea