Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-au gândit și au dat verdictul! Taxă, după modelul Mamaia, pentru toate mașinile care intră în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Pentru a recupera banii aruncați pe ”fereastră” pentru bariera de acces în Cetatea Alba Carolina, care s-a defectat după doar două zile de funcționare, consilierii locali s-au gândit să pună taxă pentru toate mașinile care intră în Alba Iulia; întreg municipiul urmând să se transforme într-o parcare privată.

bariera Cetatea Alba Carolina (1)Consilierii au explicat că bariera de la intrarea în Cetatea Alba Carolina a fost achiziționată pe bani mulți, a fost luată în rate, pe fonduri europene, și nu ar vrea să rămână cu datorii. Ei trebuie să dreagă cumva busuiocul și au ales o soluție kamikaze, similară stațiunii Mamaia.

”Turiști avem, palmier avem, ne mai trebuie litoral”, a explicat unul, lăsând să se înțeleagă că Alba Iulia are multe în comun cu Mamaia.

”Bariera din Cetate îngreuna accesul; noi nu muncim degeaba, dacă tot am lucrat și aprobat un regulament în CL, trebuie pus în aplicare, chiar și la marginea orașului”, a spus altul.

”Eu cred că turiștii vor veni în continuare! Doar aici și în Egipt mai văd piramide”, este de părere un ales local.

”Chiar dacă a fost achiziționată pe fonduri europene, îmi pare rău că s-a defectat, de banii ăștia mai luam o piramidă”, a spus alt consilier.

”Nu știu cum de nu ne-am gândit la asta de la început?! Dacă punem bariere în tot municipiul, sigur scoatem mai mulți bani…”, a conchis alt consilier.

Citește și În Cetatea Alba Carolina vor fi edificate toate cele 7 minuni ale lumii

Bariera din Cetatea Alba Carolina a costat o ”căruță de bani” și este amplasată de mai bine de 6 luni, iar după 2 zile după ce au avut ”curajul” să-i dea drumul s-a defectat.

Noile bariere ar urma să fie amplasate la intrările dinspre Sibiu și Cluj, după șoseaua de centură. Să nu se revolte, moții au liber.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 16 APRILIE 2024: 551 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea