Rămâi conectat

Curier Județean

“Royal Crown Trophy” 2018 Alba Iulia: PROGRAMUL competiției internaționale la care participă peste 1.000 de câini din 16 țări. Târg de adopții pe toată perioada evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanțele și pedigree-ul se văd cel mai bine în ring. Aplauzele, în jurul ringului. Campioni din cele mai importante rase dau din codițe în Cetate, la Alba Iulia, la a IX-a ediție a Royal Crown Trophy, între 28 și 29 iulie 2018. Peste 1000 de câini cu certă valoare chinologică din 16 țări europene participă în cele trei concursuri desfășurate la Alba Iulia pentru a câștiga cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show.

Expoziția de la Alba Iulia este singura de acest fel din România care se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România. Piața Toboșarului de pe Traseul de Nord al Cetății Alba Carolina devine pentru două zile locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie. Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și ai Federației Chinologice Internaționale.

Nici cățeii mai puțin norocoși nu au fost uitați: un târg de adopții va fi deschis pe toată durata expoziției, lângă poarta a VII-a a Cetății, unde oricine își va putea aduce prietenul necuvântător pentru a-i găsi o familie iubitoare. Tot de acolo, fiecare om își va putea alege un prieten devotat, care îl va iubi necondiționat, pe viață.

Concursul de frumusețe canină de la Alba Iulia face parte din calendarul internațional al expozițiilor chinologice și se desfășoară conform regulamentului Federației Chinologice Internaționale.

Program:

28-29 iulie 2018 între 10:00-18:00 – Târg de adopții

28 iulie 2018:

10.00 – 14.00 Arbitraje la ringuri expoziție națională
17.00 – 20.00 Arbitraje la ringuri expoziție internațională
20.00 Best in Show

29 iulie 2018:

10.00 – 14.00 Arbitraje la ringuri expoziție internațională
14.00 Best in Show și Supreme Best in Show (cel mai frumos câine al expoziției)

Statistici:

– 115 rase și varietăți de căței
– 16 țări participante: România, Austria, Belgia, Cehia, Germania, Estonia, Franța, Ungaria, Irlanda, Italia, Polonia, Rusia, Suedia, Slovacia, Serbia, Ucraina.
– arbitri din 5 țări: Portugalia, Austria, Spania, Franța, România
– 5 mari retaileri de produse specifice creșterii câinilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea