Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Roşia Montană Gold Corporation anunță o nouă concediere colectivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Comunicat de presă

Compania Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a notificat atât Sindicatul „Viitorul Mineritului”, cât şi autorităţile în domeniul muncii asupra demarării procesului de concediere colectivă pentru un procentaj de aproximativ 35% din angajaţii rămaşi ai companiei, numărul final urmând a fi determinat după încheierea negocierilor cu sindicatul.

comunicat RMGCAstfel, la un an după concedierile colective din martie 2014, când 1000 de familii rămâneau fără sursă esenţială de venituri în zona Roşia Montană, RMGC este constrânsă să continue disponibilizările din cauza întârzierilor nejustificat de mari în evaluarea și avizarea proiectului minier aurifer, în ciuda tuturor eforturilor companiei.

În acelaşi timp, Roşia Montană Gold Corporation îşi reafirmă disponibilitatea de a dezvolta cea mai modernă mină auriferă din România şi speră ca factorii de decizie să se implice în consultări cât mai curând posibil.

Biroul de presă al RMGC


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea