Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Românii, codași în Europa la consumul de lapte. Media în țările occidentale este de 4,4 ori mai mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un studiu facut la nivel international cu privire la cantitătile de lapte consumate de locuitorii fiecarei țări, arată ca românii nu se numara printre cei mai mari consumatori de lapte.

lapteConform studiului, românii consuma de 4,4 ori mai putin lapte decat media consumului din Europa de Vest si de 2,4 ori mai putin decat media din Europa de Est.
La nivel european, cel mai mare consum este consemnat in tarile din Vest, consumatorii de aici considerand laptele hranitor, sanatos, o sursa buna de calciu si gustos.
Specialiștii în nutriție recomandă produsele lactate pentruun stil de viață sănătos.
Un studiu similar a fost realizat si in 2013, aratand ca numarul consumatorilor care citesc eticheta unui produs alimentar a crescut. Astfel, 63% dintre consumatori au declarat ca doresc sa afle informatii despre ingrediente, iar 55% vor sa vada daca produsele au nutrientii necesari pentru mentinerea sanatatii.

De asemenea, multi consumatori sunt dispusi sa plateasca un pret mai mare pentru produse alimentare naturale, cu continut ridicat de fibre, cu un plus de vitamine si minerale sau fara grasimi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea