Rămâi conectat

Sport

România Under 17 a ratat tot!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa Under 17 a României a ratat toate obiectivele propuse la Campionatul European din Serbia, irosindu-se atât speranţele calificării în semifinalele întrecerii, cât şi la Mondialul mexican. Învinşi ieri la Smederevo cu 0-1 (0-0), gol înscris de Yesil (42), deşi aveau nevoie de un egal, „tricolorii” lui Văsâi au dezamăgit profund împotriva Germaniei, care astfel a acces în semifinale, alături de Olanda (0-0 ieri cu Cehia, echipă ce a „prins” Mondialul din Mexic). Uniriştii Eduard Schuller şi Fabian Himcinschi au fost integralişti în meciul decisiv cu nemţii, însă România a rămas codaşa grupei B, clasamentul final fiind următorul: 1. Olanda 7 p, 2. Germania 4 p, 3. Cehia 3 p, 4. România 1 p.
Cu unicul gol înscris de reprezentativa de juniori la turneul final al CE, golgheterul Fabian Himcinschi este foarte aproape de un transfer extern, grecii de la AEK Atena oferind suma de 150.000 euro pentru a-şi asigura semnătura vârfului ce va împlini 17 ani în 12 mai. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea