Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate Titularizare 2014, după contestații. EDU.RO publică rezultatele finale la proba scrisă în 30 iulie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Rezultatele finale ale examenului de Titularizare 2014 (după soluționarea contestațiilor) vor fi publicate în 30 iulie, conform calendarului afișat de Ministerul Educației Naționale.

Rezultatele examenului de Titularizare 2014 au fost afișate pe EDU.RO vineri, 25 iulie. Cadrele didactice au avut timp, două zile, pentru depunerea contestațiilor. În județul Alba 103 dascăli au cerut recorectarea lucrărilor. Cele mai multe lucrări trimise pentru recorectare sunt ale învățătorilor, educatoarelor și profesorilor de educație fizică.

Rezultate finale Titularizare 2014, pe EDU.RO. Amintim că în județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, 27 s-au retras din examen, iar 461 de lucrări au fost trimise pentru corectare. Rata de promovare la examenul de Titularizare 2014 este mai mică în județul Alba (75,1%), decât la nivel național (79,88%), înainte de soluționarea contestațiilor.

Majoritatea lucrărilor care au fost trimise pentru recorectare au note apropiate de 5.00, sau 7.00, dar există un număr foarte redus de dascăli nemulțumiți deși au obținut peste 7.00.

Rezultate finale titularizare 2014, EDU.RO. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii au trebuit să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Rezultate TITULARIZARE 2014, pe EDU.RO. În  31 iulie va avea loc Etapa I de repartizare – repartizarea în ședință publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin media de repartizare 7,00 (șapte) la concursul din sesiunea 2014.

Rezultate TITULARIZARE 2014, pe EDU.RO. În 1 august va avea loc repartizarea, în ședință publică, a candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susținut atât proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, cât și proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susținut proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea