Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate FINALE exit-poll: PSD și PNL la egalitate, USR pe locul trei. Ierarhia fără voturile Diasporei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform exit-poll-ului Curs-Avangarde, PSD şi PNL se află la egalitate cu 25,7%, urmate de Alianţa 2020 USR PLUS cu 23,9%. Estimările sunt pentru ora 121.00, la închiderea urnelor.

România va avea în total 32 de europalamentari la Bruxelles. Numărul total de euroaleşi, din toate cele 28 de state membre, este de 751.

La alegerile europarlamentare din 2019 au participat toate partidele mari de pe scena politică românească, dar şi unele mici, precum şi candidaţi independenţi, conform BEC.

1. PSD – 25.8%

2.PNL – 25.8%

3. USR-PLUS – 23.9%

4. Pro România – 5,4%

5. UDMR – 5,4%

6. PMP – 5,2%

7. ALDE – 4,9%

8. ALŢII – 3,3%

Grupul de Studii Sociocomportamentale Avangarde a fost acreditat de Biroul Electoral Central pentru a efectuarea unui sondaj la ieşirea de la urne, iar rezultatele acestui exit-poll vor fi publicate de adevarul.ro la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor.

Estimările sondajului la ieşirea de la urne vor fi urmate de informaţiile oficiale, de la Biroul Electoral Central, care va transmite date provizorii, pe măsură ce operatorii din secţiile de votare vor transmite informaţii către centru. BEC va publica pe site-ul său informaţii în timp real, pe măsură ce datele sunt transmise de la secţiile de votare după numărarea voturilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea