Rămâi conectat

Actualitate

Rezultate finale BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua: Ministerul Educației afișează la ora 12.00 rezultatele după contestații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele finale la Bacalaureat 2017, sesiunea a doua, vor fi publicate, miercuri, la ora 12.00, pe portalul Edu.ro, de Ministerul Educației.

În județul Alba au depus contestații 131 de candidați.

AICI se publică rezultatele.

Procentul de promovabilitate înainte de contestații, în Alba, la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2017, a fost de 30,24%, potrivit Inspectoratului Școlar.

La a doua sesiune a BAC-ului s-au înscris 600 de candidați, au fost prezenți 463, iar un elev a fost eliminat.

De asemenea, potrivit IȘJ Alba, 140 au promovat examenul, dintre care 109 cu medii între 6-6.99, 25 cu medii între 7 și 7,99, în vreme ce medii între 8 și 8,99 au fost doar șase absolvenți.

Elevii care sunt nemulțumiți de rezultatele la BAC au depus contestații, luni, între orele între orele 16,00 — 20,00.

Pe 21 august s-a desfășurat proba la limba și literatura română, în 22 august, la limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august au fost evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea