Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATE Admitere în magistratură 2015: Toți candidații din Alba au luat punctaje de trecere. Doi dintre ei sunt între primii clasați, în ordinea notelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Institutul National al Magistraturii a facut publice, luni 12 octombrie 2015, rezultatele obtinute de candidati la proba interviului de la Concursul de admitere în magistratură, organizat în acest an.

concurs inmToți cei 4 candidați din Alba, rămași în cursă după primele probe, au obținut punctaje de trecere iar doi dintre ei se situează pe locurile 2 și 4 în clasamentul alcătuit în ordinea notelor obținute.

Rezultatele obținute de aceștia la proba interviului sunt: Anca Ioana Suciu – nota 9,58 (locul 2 în funcție de rezultat); Mariana Adina Marcu – nota 9,26 (locul 4); Alexandra Lavinia Tomuleţiu – nota 8,54 (locul 13); Sorin Liviu Gheorghe – nota 7,04 (locul 48).

Interviul a reprezentat a doua etapă din cadrul concursului de admitere în magistratură, la care au participat candidații declarați admiși după prima etapă eliminatorie. Proba a constat în elaborarea în scris a unei analize cu privire la subiectul extras de către candidat și susținerea orală a acestuia, precum și analiza orală a unei spețe cu elemente de etică specifice profesiei.

CITEȘTE ȘI: REZULTATELE concursurilor de admitere în magistratură și INM 2015 – 7 candidați din Alba au fost admiși pentru ultima probă

Conform INM, nota finală de la concursul de admitere în magistratură este suma notelor obținute în cele două etape, calculată în raport cu următoarea pondere: nota de la prima etapă 75%, interviul 25%.

Concursul de admitere în magistratură s-a organizat pentru ocuparea unui număr de 28 de posturi de judecător la judecătorii şi 25 posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii.

La concursul din acest an au participat, la nivel național, 814 de candidați dintre care 93 au obținut note de trecere după prima etapă. La proba interviului cea mai mare notă a fost 9,88 iar ultimul candidat admis de pe listă a obținut nota 7,00.
Din județul Alba au participat la concurs 18 de candidați dintre care 4 au reușit să întrunească punctajul necesar pentru admiterea în a doua etapă. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea