Revoltat de arbitrajul din derby-ul cu CS Ocna Mureș, Ioan Budin anunță retragerea Transalpinei Șugag din Liga a IV-a! Protest la AJF Alba, filmare și memoriu la FRF!

Ioan Budin, finanțatorul Transalpinei Șugag, nu și-a schimbat optica și rămâne ferm pe poziții, își va retrage echipele din competițiile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, ca semn de protest pentru arbitrajul lui Mihai Domșa, în Sâmbăta Mare, la partida din Liga a IV-a, de pe teren propriu, cu CS Ocna Mureș, scor 4-5!

Amfitrionii au terminat întâlnirea cu doi oameni mai puțin, fiind eliminați Mura (72) – o decizie pripită a centralului și Rahovean (83), când scorul era 4-3, oaspeții au marcat ultimele două goluri din lovituri de pedeapsă, iar la final, arbitrul divizionar din Aiud a fost agresat de spectatorii furioși. Prima măsură luată de Budin a fost neprezentarea echipei de juniori A1 la întâlnirea de pe teren propriu cu Viitorul Spicul Daia Română de marți după-amiază. În runda intermediară din Liga a 4-a (joi, 12 aprilie), Transalpina stă, dar Budin anunță că nu se va prezenta la etapa a 21-a, de duminică, 15 aprilie, tot acasă, cu Viitorul Spicul Daia Română.

Citește și: FOTO: apel la „112” din partea arbitrilor, după scandalul de la partida Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), „centralul” Mihai Domșa – lovit de spectatori!

*Protest la AJF Alba și memoriu la FRF!

Nu mai dau înapoi! O să fac memorii la AJF Alba și la FRF, o să trimit filmarea meciului la București, să vadă Federația cum și-au bătut joc de noi și de banii nostri! Să tragă dânșii concluzii despre modul cum un arbitru divizionar tranșează lupta pentru promovare!”, a declarat Ioan Budin. “Mă gândesc chiar să protestăm în fața sediului AJF Alba, am discutat și cu reprezentanții altor echipe, care au avut și ele de suferit din pricina arbitrajelor”, a mai continuat Budin pe un ton categoric. “Dacă am ajuns bătaia de joc a arbitrilor, așteptăm să fie luate măsuri în consecință. Nu mai participăm la competiții! Și nu înțeleg de ce AJF Alba nu a avut niciun reprezentant la un meci de asemenea importanță. Am investit foarte mulți bani în fotbal, am primit fonduri și de la Primăria Șugag și ne trezim furați în asemenea hal. Să suporte toți consecințele greșelilor majore făcute la Șugag de domnul Mihai Domșa”, a răbufnit Ioan Budin. Reprezentantul echipei care a încheiat turul de campionat pe prima poziție afirmă tranșant că nu va ceda, urmând să renunțe la retragerea echipei doar cu o singură condiție: “Mă voi răzgândi numai dacă AJF Alba va lua măsuri pentru rejucarea meciului!”.

Dan HENEGAR

5 Comentarii

Duca 10 aprilie 2018 at 16:02

Așa trebuie să facă toate echipele din județ.cu un popa prostu’sef la ajf cum sa fie bine in fotbalul din județ.

Psd 10 aprilie 2018 at 18:15

Asta se întâmplă în toată tara. Echipe se retrag, intra în faliment, unele abia supraviețuiesc, iar ei ptr niște arginti se vând ca Iuda. Votează cu Burleanu. Niște nebuni. Du-te la FRF dar numai dacă câștigă Lupescu. Dacă nu, ar fi bine sa te retragi. Exact ca Arena Alba Iulia

Cornel Dinu 10 aprilie 2018 at 19:38

o mare amagire…asa se intampla cand oameni bine intentionati cum cred ca e domnul Budin dar lipsiti de realism se erijeaza in conducatori de fotbal avand o cultura fotbalistica precara ….se traieste cu impresia unei mari nedreptati ceea ce desigur intretine un sentiment de frustrare cauzator al unei decizii imature cu impact negativ din multe puncte de vedere . Solutia e simpla DEZ-AMAGIREA = procesul de iesire din amagire. mai concret cereti comisiei de arbitri a AJF-ului( cu sinceritate) sa va lamuresca fazele in care considerati ca ati fost dezavantajati. asta e solutia matura….cealalta chiar daca o considerati indreptatita e mai degraba utopica si lipsita de folos. fara suparare !

Florin Popescu 11 aprilie 2018 at 8:26

TOATĂ LUMEA ȘTIE AJF ALBA VOTEAZĂ CU BURLEANU. OLE, OLE, OLE, OLE, BURLEANU VICTORIE!

Onac 11 aprilie 2018 at 12:16

Nu știe să piardă. A uitat repede cum a cistigat el citeva ”meciuri”. A uitat e păcat.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...