Ziarul Unirea
 

Returul în Liga a 3-a amânat, se începe cu etapa a 17-a | Vezi programul conjudețenelor, doar Unirea Alba Iulia joacă pe teren propriu

Vremea potrivnică dăunează fotbalului! Din acest motiv nu se joacă fotbal în weekend, amânându-se partidele din primele trei eșaloane competiționale, Liga 1 (prima rundă din play-off și play-out), Liga a 2-a (etapa a 23-a) și eșalonul terț (întâia etapă a returului).

Seria a 5-a din Liga a 3-a se va relua în 9-10 martie, cu etapa a 17-a (a doua din țintarul returului), urmând ca jocurile din etapa a 16-a să fie programate în 27-28 martie, când va fi a treia etapă intermediară din retur, după cele din 25 aprilie (etapa a 24-a, mutată din pricina faptul că în 18 aprilie, data inițială sunt alegeri la FRF) și 9 mai (etapa a 27-a). Avantajate de această situație sunt Industria Galda și Performanța Ighiu, care stăteau în runda a 16-a și astfel nu vor juca în “intermediara” din 27-28 martie (etapa a 16-a).

Așadar, primăvara fotbalistică începe astfel pentru conjudețene: *vineri, 9 martie, ora 15.00: Unirea Alba Iulia – Fotbal Comuna Recea (pe “Cetate”), Gaz Metan Mediaș II – Performanța Ighiu (la Dumbrăveni), Sănătatea Cluj – Industria Galda; *sâmbătă, 10 martie: CS Iernut – Metalurgistul Cugir.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...