Rămâi conectat

Curier Județean

Reţea de apă potabilă nouă în lungime de 20 de kilometri în satele Presaca Ampoiului, Poiana Ampoiului, Văleni şi parţial Meteş

Alexandra Mates

Publicat

în

Locuitorii satelor Presaca Ampoiului, Poiana Ampoiului, Văleni şi parţial Meteş, din comuna Meteş, se vor bucura  în curând de apă potabilă la robinete, deoarece primarul localităţii – Traian Nicolae Ursaleş a semnat contractul cu SC Apa CTTA, pentru efectuarea probelor de apă, în vederea dării în folosinţă a acestei reţele, în lungime de aproximativ 20 de kilometri.

Potrivit acestuia,  după efectuarea probelor de presiune şi efectuarea recepţiei, se vor racorda la reţeaua de apă potabilă cca. 200 de familii din satele respective. De asemenea, angajaţii Apa CTTA întocmesc în prezent proiecte pentru branşamentele celor cca. 200 de familii, urmând ca în cel mai scurt timp aceste familii să aibă apă potabilă în gospodării. Trebuie menţionat că această investiţie a fost începută încă din anul 2010, costând în jur de 22 de miliarde de lei vechi, bani obţinuţi prin Ordonanţa 577.

 Aşa după cum ne-a declarat, primarul Traian Nicolae Ursaleş vrea să grăbească realizarea branşamentelor la populaţie deoarece în aceste sate se vor derula, în următorii 3 ani, şi lucrări de asfaltare pe cca.10 kilometri de drumuri comunale, urmând ca în anul 2016, acestea  să poată arăta într-adevăr a sate europene. Să sperăm că aşa va fi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români Dragobetele, sărbătoare populară autohtonă, specifică îndeosebi zonei de sud a țării (Oltenia, Muntenia și parțial Dobrogea) are dată fixă de celebrare în fiecare localitate, dar variabilă de la o regiune la alta, fie la 24 sau 28 februarie, fie la 1 sau 25 martie. Tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea