Replica prim-adjunctului ISU, Ovidiu Costea, la o jignire adusă la adresa SMURD: „Nu facem asta pentru a aștepta ceva în schimb de la cei pe care îi ajutăm!”

Replica prim-adjunctului ISU, Ovidiu Costea, la o jignire adusă la adresa SMURD: „Nu facem asta pentru a aștepta ceva în schimb de la cei pe care îi ajutăm!”

Locoteten-colonelul Ovidiu Costea, prim-adjunctul șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, a sărit în apărarea colegilor săi, după ce un cetățean a ținut mortiș să-i critice, în ciuda eforturilor pe care aceștia le depun în aceste momente critice, pentru ca situația de la noi din țară să nu devină la fel de sumbră cum este în alte state europene. De asemenea, Ovidiu Costea a tras un nou semnal de alarmă cetățenilor, rugându-i să respecte restricțiile impuse de autorități, până nu este prea târziu.

„Nu am cerșit niciodată în meseria noastră nimănui nimic!

INFORMARE COVID-19

Nu facem asta pentru a aștepta ceva în schimb de la cei pe care îi ajutăm!
Dar de acolo până la a jigni și a arunca cu noroi în munca noastră…este inacceptabil!

Vă las pe voi să analizați dacă atitudinea asta e normală în situația în care ne aflăm acum! Din păcate, cu astfel de atitudine, deznodământul nu va fi cel pe care ni-l dorim!

Dragi români, vă cerem să aveți în continuare încredere în noi, așa cum știm că ați avut-o mereu!

Vă rog analizati prin propriile filtre aceste mesaje de destabilizare si slăbire a increderii în autoritățile statului!

Rămâneți în case ca să putem să mai facem ceva până nu este prea târziu! Uitați-vă ce se întâmplă în lumea întreagă și să nu aveți cumva impresia că nouă nu ni se poate întâmpla nimic!”, este semnalul de alarmă din partea locotenent-colonelului Ovidiu Costea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...