Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Reparații capitale la Tribunalul Alba: Licitația de peste 2.3 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reparații capitale la Tribunalul Alba: Licitația de peste 2.3 milioane de lei, lansată în SEAP

Tribunalul Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru servicii de proiectare (faza de proiectare PT+DE+CS); verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, inclusiv asistența tehnică a proiectantului, precum și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Reparaţii capitale parţiale la clădirea Tribunalului Alba”.

Tribunalul Alba și Judecătoria Alba lulia funcționează din anul 1982 în sediul amplasat în Piața luliu Maniu, nr. 24. De la data dării în folosință a clădirii nu au mai fost efectuate lucrări de reparații capitale la aceasta.

Suprafața construită a clădirii este de 1.123 m.p., iar suprafața desfășurată a clădirii existente este de 3.950 m.p. (aferent P+M+2E), din care 2.800 m.p. aferentă Tribunalului Alba și Judecătoriei Alba Iulia (P+M+1E) suprafață ce face obiectul intervenției).

Clădirea Tribunalului Alba și Judecătoriei Alba Iulia este branșată la utilități, energie electrică, apă – canal însă nu și la gaze naturale și cu mențiunea că nu este titulară de contract de furnizare a gazelor naturale.

Lucrările de reparații ce se impun a fi executate:

Reparație capitală la instalația interioară de încălzire centrală a clădirii Tribunalului Alba și Judecătoriei Alba Iulia, constând în branșarea la gaze naturale, realizarea unui sistem de încălzire propriu cu centrală termică proprie pe gaz metan și instalație interioară de încălzire centrală pentru clădirea Tribunalului Alba și Judecătoriei Alba Iulia, nivelele: parter, mezanin și etajul 1.

Înlocuirea tâmplăriei confecționate din aluminiu cu geam simplu, aflate la sălile de judecată nr. 2 și nr. 3, pe Sala Pașilor pierduți, curtea exterioară, la arhiva veche și a celor care sunt poziționate spre curtea interioară de la mezanin și etaj 1.

Lucrări de termoizolare a pereților exteriori a clădirii Tribunalului Alba și Judecătoriei Alba Iulia.

Valoarea totală estimată a contractului este de 2.355.704 lei, fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea