Remiză cu Şunda, FC Hunedoara – FC Unirea Alba Iulia 0-0

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În a 5-a partidă de verificare a iernii, toate împotriva unor divizionare terţe, FC Unirea Alba Iulia şi-a menţinut poarta imaculată şi a remizat astăzi cu FC Hunedoara, echipă condusă de fostul unirist Aurel Şunda, un scor alb, 0-0.

„Alb-negrii” au început cu formula Pascal – Schuller, I. Şerban, Bumbac, Bucurică – Cl. Oara, D. Militaru, M. Oprea, M. Petrescu – S. Mureşan, Pecarov, iar după pauză au intrat Lasc, Toderaş, I. Stan, Ov. Oniga, Potopea, A. Ianc (a bifat întâiul meci), Negură, Ciofu, Al. Giurgiu, Al. Man, M. Tănasă, V. Florea, M. Mariş şi Mădularea.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

*Mădularea scos pe braţe

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În actul secund George Mădularea (21 ani) a fost scos pe braţe din teren după ce a suferit o accidentare neplăcută, fiind suspect de întindere musculară (are actualmente, din acest motiv şanse minime de a fi menţinut în lot). N-au evoluat din motive medicale mai vechii indisponibili Bălu, I. Grozav, M. Pistol, alături de Pleniceanu (probleme la tendoane), împreună cu juniorii Căt. Ivaşcu, R. Moga, Contor şi G. Croitoru. „Am avut parte de un teren dificil, denivelat, lucru ce a afectat calitatea jocului. Testul în sine a fost o reuşită din punct de vedere al efortului, angajamentului şi implicării„, a concluzionat antrenorul albaiulienilor Stelian Gherman. Sâmbătă, la ora 11.30, uniriştii vor avea parte de singurul meci al perioadei de pregătire cu o prim divizionară, în deplasare cu Voinţa Sibiu, aflată sub comanda lui Alexandru Pelici.

*Bălu – între întindere şi ruptură de ligamente

Accidentat în urmă cu aproape 3 luni de zile, în 20 noiembrie, în etapa a 14-a (1-1 cu Juventus Colentina pe „Cetate”), la piciorul drept, jucătorul unirist Sorin Bălu face naveta între diverşi medici pentru a afla exact gravitatea afecţiunii. Jucătorul de bandă dreapta a efectuat un examen RMN în Braşov, însă diagnosticele diverşilor medici au fost contradictorii, mergând de la întindere ale ligamentelor până la ruptura ligamentelor cu acumulare de lichid. „Am discutat cu doctori din Braşov şi din Bucureşti, le-am prezentat rezultatele RMN-ului, am fost şi la un radiolog, dar părerile sunt împărţite. Joi o să merg şi la un medic specialist din Bazna, cunoscut în lumea fotbalului. Trebuie să se limpezească situaţia, să ştiu şi eu ce fac, cum abordez recuperarea”, a spus fotbalistul în vârstă de 26 de ani (15 partide şi un gol în tur), al treilea unirist pe lista indisponibililor de durată după M. Pistol şi I. Grozav.

Dan HENEGAR

Foto Ziarul Hunedoreanului

Dan HENEGAR