Rămâi conectat

Ştirea Ta

Relaxare după o zi de muncă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sigur ai avut zile în care pur şi simplu nu ai avut chef să faci ceva. Stresul la locul de muncă, cel de acasă sau oboseală îşi pun amprenta serios asupra energiei noastre, însă avem posibilitatea de a ne schimba starea în câteva minute. Cum?
lNe începem ziua cu un mic dejun bogat în fibre – Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poţi face pentru dieta ta, dar mai ales pentru sănătate, este să mănânci un mic dejun plin de fibre în fiecare dimineaţă. Grâul, musli sau ovăzul îţi pot garanta un start al zilei plin de energie. Astfel că prima masă a zilei durează mai puţin de cinci minute să o prepari, dar te poţi bucura de beneficiile ei ore întregi. Aceste alimente pot fi consumate oricând pe parcursul zilei, ca gustare sau ca substituent al altei mese.
lMers rapid – Sigur găseşti în programul tău o fereastră de cinci minute în care poţi „executa” mersul rapid. Ieşi afară pentru o scurtă plimbare şi respiră adânc. Schimbul de atmosferă şi aerul proaspăt ajută la creşterea energiei şi te ajută să fii mai concentrată când revi la programul tău uzual.
lGustare plină cu proteine – Într-o zi incărcată şi stresantă, o gustare bogată în proteine te poate aduce pe linia de plutire. Spre deosebire de carbohidraţi sau dulciuri, alimentele proteice fac să dispară senzaţia de foame. Fă-ţi timp cinci minute şi prepară o gustare bogată în proteine, te vei bucura de beneficiile ei pe tot parcursul zilei.
lÎntinde-te!  – Dacă stai toată ziua în faţa calculatorului sau te simţi prea obosită ca să faci orice, ridică-te şi fă o întindere completă a corpului, timp de cinci minute. Întinderile care angrenează principalele grupe de muşchi ale corpului ajută la circulaţia sângelui. Respiră adânc şi menţine fiecare întindere câteva secunde, pentru a beneficia din plin de mica ta pauză. Ai nevoie doar de cinci minute pentru a te bucura din plin de efectele stretching-ului asupra stării tale generale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea