Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Reîncepe CARANTINAREA în județul Alba. În ce condiții se va face și persoanele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, carantinarea persoanelor declarate pozitive cu Covid-19 reîncepe în județul nostru. Este vorba despre persoanele depistate pozitiv care nu dispun de condiții optime de izolare pe cont propriu, cât și cei care nu respectă normele de izolare și crează astfel probleme.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a clarificat această situație specificând următoarele: ,,Cei care nu dispun de condiții de autoizolare propice și cei care nu respectă aceste norme de izolare vor fi carantinați separat, iar asistența medicală și protecția vor fi asigurate.”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim că, până la această oră, cazurile active în județul nostru se ridică la 218 persoane confirmate, iar numărul persoanelor pozitive internate în spitale este 119, în timp ce 69 se află în izolare la domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea