Rămâi conectat

Economie

Reguli noi de luni pentru solicitanții de fonduri PNDR 2014-2020. Achizițiile se vor face doar online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Solicitantii de fonduri prin noul PNDR 2014-2020, inaintea semnarii contractului de finantare cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), vor derula online procedura de achizitii aplicabilă serviciilor eligibile (servicii de consultanţa si servicii pentru intocmirea studiilor de fezabilitate, cu o valoare mai mare de 15.000 euro), in conformitate cu prevederile procedurii de achiziţii pentru beneficiarii privati ai PNDR, publicata pe pagina de internet a AFIR.

 

pndrAFIR precizeaza ca dupa 6 iulie 2015, beneficiarii si solicitantii au obligatia sa se autentifice pe pagina oficiala de internet a AFIR, in sectiunea destinata depunerii on-line.

Contractele mai mari de 15.000 euro fara TVA, trebuie adjudecate prin procedura de selectie de oferte cu conditia publicarii pe site-ul www.afir.info a unei invitatii de participare, a dosarului cererii de oferte si a primirii on-line de catre beneficiarul privat a minimum doua oferte conforme din punct de vedere tehnic şi financiar al ofertantilor, scrie agroromania.manager.ro

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este de minim 10 zile lucratoare de la data publicarii pe pagina oficiala a AFIR, se mai arată în cn comunicatul remis presei de AFIR.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea