Regele Mihai, mesaj emoționant: Prietenii te pot dezamăgi mai mult decât dușmanii. În momentele cruciale rămâi singur

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Regele Mihai I transmite, în 8 noiembrie, zi în care se sărbătoresc Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, că atunci când a întors țara de partea Aliaților pentru salvarea statului român avea 22 de ani, vârsta tinerilor protestatari, cărora le transmite că timpul României lor a început.

Regele Mihai01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mesajul său este unul extrem de emoționat precizând că prietenii te pot dezamăgi mai mult decât dușmanii, iar în momentele cruciale rămâi singur.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

mesaj Rege Mihai

„Români, când am întors țara de partea Aliaților, pentru salvarea existenței Statului român, aveam 22 de ani. Aceeași vârstă o aveau și cei care se adunau, exact acum 70 de ani, la 8 noiembrie 1945, în Piața Palatului Regal, pentru a-și apăra libertatea. Aceeași vârstă o au și cei ce au ieșit în stradă, în aceste zile. Un lucru pe care l-am învățat în tinerețe a fost că prietenii te pot dezamăgi mai mult decât dușmanii. Alt lucru învățat atunci a fost că în momentele cruciale rămâi singur. Democrația și libertățile nu sunt câștigate pentru totdeauna. Nicio izbândă nu este eternă. Omul își câștigă în fiecare zi dreptul de a avea un ”mâine”. Țara își redobândește, cu fiecare generație, privilegiul de a continua să existe”, spune Regele Mihai I, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Sfinților Mihail și Gavriil, prin intermediul biroului său de presă.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

max 8 noiembrie 2015 at 16:14

cat de usor dau unii lectii de conduita, se erijeaza singuri in modele morale la nivel declarativ siiiiiiiiiiii taxeaza la sange poporul roman la nivel faptic

Mishu 8 noiembrie 2015 at 19:11

Total de acord cu cel/cei care vor legi corecte si lideri cu programe in interesul Romaniei ( nu al Sovieticilor). Diversionisti cu ochi albastri ca realist si max (care se vede ca au lipsit la lectiile de gramatica), vor incerca sa puna alte marionete in locul celor care si-au dat demisia. Asanarea societatii romanesti trebuia/trebuie inceputa de sus, adica cu tov Iliescu, si multi altii pe care ii stim (lista e lunga). I’ll be watching you.

Comentariile sunt oprite