Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Refuzul Puterii de a dialoga cu Opoziţia este în detrimentul românilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Radu Coclici, şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că actualul Executiv nu ia în discuţie măsurile de relansare economică propuse de partidele din Opoziţie. „Noi, respectiv partidele componente ale USL, am propus un set de măsuri care ar asigura, în primul rând, stoparea crizei, iar apoi repunerea motoarelor economice la treabă. Mai mult, PSD a cerut înfiinţarea unui comitet anticriză, din care să facă parte atât reprezentanţi ai arcului guvernamental, cât şi ai Opoziţiei, dar şi specialişti ai Băncii Naţionale a României. Constat cu tristeţe că demersurile noastre nu sunt luate în considerare de guvernanţi, fapt ce constituie un atentat la adresa democraţiei din această ţară”, a subliniat deputatul Radu Coclici într-un comunicat de presă.
Parlamentarul PSD de Alba este convins că viitoarea situaţie economică a României nu este deloc „roz”, în contextul realităţilor existente în prezent în Statele Unite ale Americii şi în multe ţări din Europa. „Guvernanţii nu doresc să prezinte adevărata situaţie a României, care se poate afunda în orice moment într-o prăpastie, cu şanse mici de ieşire. Noi am propus un dialog deschis pe această temă între Putere şi Opoziţie, un comitet de consultări, dar refuzul premierului şi al camarilei sale ne duc spre realitatea că Executivul nu vrea binele românilor, iar aceştia sunt în continuare minţiţi”, a punctat Radu Coclici.
Deputatul PSD a mai apreciat că România nu va putea ieşi din criză doar cu tăieri şi reduceri de cheltuieli. „Trebuie create locuri de muncă, să punem oamenii la muncă, nu să îi trimitem în şomaj pe toţi, după care să stingi lumina în urma ta. Trebuie să luăm exemplul Ungariei, care a luat măsuri de relansare economică inatacabile, nu de tăieri inexplicabile ale cheltuielilor şi veniturilor populaţiei”, a conchis Radu Coclici. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea