Rectorul UAB, Daniel Breaz, a semnat înființarea UNIRO – University Network of International Relations Offices, cu sediul la Alba Iulia, prima rețea de acest fel din Europa Centrală și de Est

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a organizat, în perioada 27-28 aprilie 2017, cea de-a patra ediție a Workshop-ului exploratoriu „Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards”, cu participarea unor cadre didactice, cercetători și specialiști din Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Polonia, Serbia și Rusia, dar și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Primăriei Municipiului Alba Iulia, Universității Politehnice din București și Universității Româno-Americane din București.

Cu această ocazie, în data de 28 aprilie 2017, rectorul UAB, Prof univ. dr. Daniel Breaz a semnat alături de reprezentanții Universității de Ştiințe aplicate “Stanisław Staszic” din Piła – Polonia și Universității Tehnice din Korolev – Rusia acordul cadru în vederea înființării UNIRO – University Network of International Relations Offices, cu sediul la Alba Iulia, prima rețea de acest fel a Centrelor de Relații internaționale din Europa Centrală și de Est. UNIRO își propune să promoveze bunele practici în domeniul internaționalizării educației, cercetării și inovării.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...