Rămâi conectat

Actualitate

Recital surpriză al Mariei Răducanu, duminică, la Alba Jazz Festival, în Cetatea Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Organiatorii festivalului Alba Jazz ne-au dat astăzi două vești. Una rea și alta bună.

Prima se referă la faptul că recitalul de pian al danezului Carsten Dahl, unul dintre cei mai titrați artiști în domeniu din Europa, care urma sa aiba loc mâine (Duminica, 18 mai), la ora 20.00, in Piata Mihai Viteazu, a fost anulat din motive care țin de de sănatatea artistului.

Vestea bună însă, este că, minunata interpretă și instrumentistă Maria Raducanu vine la Alba Iulia pentru a sustine un recital de chitară, de la aceeasi ora.

Maria Raducanu ne-a încântat anul trecut, în cadrul Festivalului Dilema Veche, cu o reprezentație de excepție alături de Chris Dahlgren (vezi VIDEO).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea