Rămâi conectat

Actualitate

REACȚIE în Parlamentul României după ce Rusia a acuzat țara noastră că trimite mercenari în Ucraina: „Ce a încercat Stalin nu va reuși Putin”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

REACȚIE în Parlamentul României după ce Rusia a acuzat țara noastră că trimite mercenari în Ucraina: „Ce a încercat Stalin nu va reuși Putin”

Vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu, a reacționat după ce Rusia a acuzat România și Polonia că au trimis mercenari în Ucraina: ‘Mercenarii ‘ români sunt parte din sutele de mii de ucraineni cu cetățenie română. Ceea a încercat Stalin nu va reuși Putin”.

„Rusia acuză România și Polonia că au trimis cei mai mulți mercenari în Ucraina, alături de SUA și Canada. Cine sunt români? Sunt parte din sutele de mii de ucraineni cu cetățenie română. români sunt parte dintre aceia care își riscă viețile pentru a lupta, pentru a apăra și pentru a reda libertatea. Aceștia nu sunt alții decât nepoții și strănepoții celor pe care Stalin nu a reușit să-i omoare în Basarabia și Bucovina și nici să-i strămute, definitiv, în Siberia. Sunt militarii care apără un popor și care vor continua lupta, sub steagul țării lor. Sunt cei care nu au uitat ce înseamnă Cizma Armatei Roșii peste familiile și viețile bunicilor lor”, scrie luni pe Facebook vicepreședintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu (USR).

El afirmă că „ceea a încercat Stalin nu va reuși Putin”. „Ceea ce vrea Rusia nu este decât o speranță marcată de amenințări și violențe. Ucraina nu este singură, Ucraina nu va ceda, Ucraina este apărată și își va continua lupta pentru libertate, pentru democrație și pentru viață, în numele lumii civilizate”, conchide Rodeanu. România s-ar afla, alături de Polonia, Statele Unite și Canada, printre țările care ar fi trimis cei mai mulți „mercenari” să lupte pentru Armata Ucrainei, susține Ministerul rus al Apărării, citat de agenția de presă rusă Tass.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea