Rămâi conectat

Curier Județean

Reacția unui copilaș de la o grădiniță din Alba de ziua lui Mihai Eminescu: „Azi a fost ziua lui nenea ăsta, dar nu a adus tort!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reacția unui copilaș de la o grădiniță din Alba de ziua lui Mihai Eminescu: „Azi a fost ziua lui nenea ăsta, dar nu a adus tort!”

Un copilaș de la o grădiniță din Alba a avut o replică ce a provocat hohote de râs, după o lecție despre poetul Mihai Eminescu. Povestea este spusă cu mult umor chiar de către educatoarea puștiului.

„În urmă cu câțiva ani, dornică să fiu în rând cu evenimentele zilei, mă gândesc să le vorbesc copiilor din grupa mică despre marele Eminescu. Le zic eu de Luceafăr, de Somnoroase păsărele, ba le prezint și suport intuitiv, imagini ilustrative din poezii și inchei triumfal cu un tablou al renumitului poet.

Citește și: Mihai Eminescu, date biografice: Viaţa şi opera poetului naţional

Toate bune și frumoase! Copiii au urmărit destul de atenți, pentru cei 3 ani ai lor, toată povestea, iar eu eram super încântată că am reușit un asemenea act didactic de mare talent.

Am așezat tabloul la loc de cinste, să se vadă și ne-am continuat rutinele. După masă, la plecare, un copil foarte încântat, îi arată mamei lui tabloul și zice :”Azi a fost ziua lui nenea ăsta, dar nu a adus tort!”, a povestit educatoarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din București, cercetat pentru înșelăciune de polițiștii din Sebeș: Cum l-a convins pe un bărbat să îi trimită în cont 1.000 de lei Polițiștii din Sebeș, investigează o posibilă infracțiune de înșelăciune, făcută de un tânăr de 21 de ani din București asupra unui bărbat din oraș. A postat că vinde un scuter electric, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea