Rămâi conectat

Sport

Reacţia lui Nicuşor Stanciu, unicul fotbalist din Alba prezent la un turneu final, la adresa fanilor ce l-au jignit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Euro 2016 Stanciu Romania 1Nicuşor Stanciu a intrat în istoria judeţului Alba, fiind unicul fotbalist din judeţ prezent la un turneu final. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a jucat două partide la Euro 2016 din Franţa şi a reacţionat recent în mediul online, după ce a fost criticat de un suporter, care i-a adresat jigniri cu tentă rasistă.

„Consideră-te norocos că ţi-am răspuns, deşi nu meriţi”, este parte din mesajul postat de mijlocaşul vicecampioanei României.

Conform unui articol publicat pe site-ul digisport.ro, unii dintre suporteri au ajuns chiar să jignească jucătorii echipei naționale pe rețelele de socializare. În cele ce urmează vă prezentăm articolul integral: „Una dintre aceste jigniri l-a vizat pe Nicolae Stanciu, care nu a mai suportat și a răbufnit la adresa fanului.

Unul dintre suporteri i-a adresat jigniri cu tentă rasistă mijlocașului Stelei, pe pagina de Facebook a unui prieten de-al jucătorului. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ținut să-i răspundă suporterului.

«Nu știu de ce mă chinui să-ți răspund sau să-ți dau explicații ție. N-am înjurat niciun coleg și nici nu sunt în postura să pot să-mi permit să fac asta. Nu ai de unde să știi tu cât bun simț am eu sau ceea ce am făcut pentru a ajunge unde sunt.

Probabil că te-a referit la mine (cu țigan), n-am de gând să-ți răspund cu aceeași monedă pentru că nu mă cobor la nivelul tău. Faptul că ești din Alba Iulia (având în vedere faptul că niciun jucător albaiulian nu a ajuns la vreun turneu final) și vorbești așa îmi arată nivelul la care suntem noi toți „oamenii”. Consideră-te norocos că ți-am răspuns, deși nu meriți», a scris Nicolae Stanciu pe pagina sa de facebook”, conform publicaţiei citate mai sus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea