Rămâi conectat

Actualitate

Razie a polițiștilor în barurile şi discotecile din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de 17/18.08.2012, între orele 2200-0200, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept  scop menţinerea climatului de siguranţă civică în zona discotecilor şi a barurilor, la care au participat poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, rutieră şi ai Serviciului de Intervenţie Rapidă.

Au fost verificate 39 de baruri şi discoteci şi legitimate 100 de persoane, din care 24 au fost conduse la sediul poliţiei.

Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.230 lei, din care 7 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 7 la O.U.G. 195 /2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată au fost reţinute 5 permise de conducere (toate pentru alcool) şi un

certificat de înmatriculare.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea