Rămâi conectat

Curier Județean

“Războiul” USL – PDL pe frontul din Acmariu se duce cu soţii şi sape

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident inedit legat de campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie a avut loc sâmbătă, 19 mai, în jurul orei 18.00, în satul Acmariu, aflat în componenţa comunei Blandiana, când, potrivit unor martori, doi bărbaţi care lipeau afişe ale candidaţilor PDL, au fost agresaţi chiar de Nicolae Gherman, primarul USL al comunei Blandiana şi de către soţia acestuia.

Din plângerile scrise, pe care presupusele victime ale agresiunii, Dragoş Mihalcea şi Marius Cătălin Tendea le-au depus luni, 21 mai, la Secţia nr.2 de Poliţie Rurală Vinţu de Jos, reiese faptul, că în timp ce lipeau afişe electorale, scara pe care erau urcaţi să le monteze a fost trântită la pământ, cu ei cu tot, de către primarul Nicolae Gherman. Mihalcea şi Tendea susţin că au căzut astfel de la o înălţime de circa 2 metri.

Soţia primarului, Elena Gherman ar fi venit şi ea în ajutorul soţului său, cu o sapă în mâini, cu care ar fi încercat să îl lovească, fără succes însă, pe Dragoş Mihalcea.

Toată scena ar fi avut loc  în faţa magazinului din Acmariu al familiei primarului.

Până în acest moment nu avem o poziţie oficială a IPJ Alba despre incidentul electoral de la Acmariu. În cazul de faţă, poliţiştii desfăşoară cercetări, pentru a stabili modul în care s-au petrecut faptele sesizate, precum şi pentru tragerea la răspundere a celor responsabili.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea