Ziarul Unirea

Pumni şi palme dăruite cu… generozitate la Alba Iulia

lLuni, 5 septembrie, poliţiştii albaiulieni i-au reţinut pe P.F., de 26 de ani, din Alba Iulia şi G.D.S., de 19 ani, din comuna Meteş pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Vineri, 2 septembrie, în jurul orelor 15,00, în timp ce se aflau pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia, pe fondul unor discuţii contradictorii, cei doi
l-au lovit pe un albaiulian de 26 de ani. Acesta, datorită loviturii s-a dezechilibrat şi a căzut, fracturându-şi un picior. În urma agresiunii comise de cei doi, la o oră de vârf, pe un bulevard intens circulat şi pentru că persoanei vătămate i s-a eliberat certificat medico-legal fiindu-i necesare 80-90 zile îngrijiri medicale, aceştia au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
lÎn noaptea de 5/6 septembrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost chemată prin 112 să aplaneze un conflict izbucnit într-un local public din municipiu. Scandalul a avut loc între două grupuri, formate din câte 3 persoane, cu vârste între 37 şi 40 de ani, toate din Alba Iulia, pe fondul unui conflict spontan. În urma conflictului, trei persoane au suferit leziuni în zona feţei şi au rămas internate, pentru efectuarea de investigaţii medicale în Spitalul de Urgenţă Alba. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419