Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Olar Corneliu Dan: Sunt pregătit să lucrez pentru oameni. Hai cu schimbarea!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Olar Corneliu Dan: Sunt pregătit să lucrez pentru oameni. Hai cu schimbarea!

Citește și: Publicitate electorală | Olar Corneliu Dan: Sunt o excepție justificată. Eu NU am intrat în politică pentru ”prestigiul„ adus de o funcție.

Știi ce am observat că e valoros? Să știi o meserie. Și să o știi bine. E adevărat că oamenii care învață să devină electricieni, meșteșugari, croitori, tâmplari, sunt pe cale de dispariție.

E nevoie ca tinerii să fie încurajați să urmeze o școală cu învățământ dual, iar companiile să colaboreze cu aceste școli pentru a le asigura un loc de muncă după terminarea studiilor.

Ar trebui și să fie mai bine plătite aceste locuri de muncă. Nu e deloc ușor să tragi la plan și să-ți scoți norma.

Am fost la o fabrică de textile din Sebeș, cu o istorie de peste 30 de ani, unde se produc produse textile. Sunt multe femei harnice care lucrează acolo cu sârguință și dedicare.

A fost o deosebită plăcere să văd că aici, la noi în județ, oamenii încă țin la meserii de bază. Doamnele erau chiar fericite cu munca pe care o fac.

Hai să salvăm meseriile.

Oamenii care cunosc o meserie au o calitate comună: atenția. Sper ca toți cei care aleg să-și aleagă viitorul duminică să le urmeze exemplul și să fie atenți pe cine votează.

E foarte important să fim atenți, în tot ceea ce facem. Eu promit să fiu atent mereu la nevoile oamenilor și la felul în care se fac lucrurile în județul Alba. În următorii 4 ani, sper să-mi dai șansa să arăt că un tânăr chiar poate aduce schimbarea.

Sunt pregătit să lucrez pentru oameni.

Până la urmă, politica are în centrul atenției omul. Sau cel puțin așa ar trebui să fie. Hai să alegem un om la Consiliul Județean Alba care e atent la oameni. Hai cu schimbarea!

Mă poți urmări activ pe Facebook, Instagram sau TikTok pentru a afla mai multe despre mine și proiectele de dezvoltare pe care le propun pentru județul Alba.

Corneliu Dan Olar, poziția 3 pe buletinele de vot, candidat pentru Președinția Consiliului Județean Alba

Material executat de UNIREA PRES SRL la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330 – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240330.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea