Publicitate electorală| Ioan Anghel (USR PLUS): Vrem ca Sebeșul să fie un oraș curat, verde și nepoluat!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O administrație locală serioasă și corectă trebuie să se gândească în primul rând la oameni și la sănătatea lor. Poluarea din Sebeș este de foarte mult timp subiectul de interes pentru toți cetățenii, fiind însă tratată cu indiferență de autorități. Orice strategie privind dezvoltarea Sebeșului ar trebui să înceapă de la garanția unui mediu curat și nepoluat.

Alianța USR PLUS propune pentru Sebeș un program de guvernare locală participativă, împărțit pe 10 domenii și care conține  măsuri și proiecte concrete. Programul pune în centrul investițiilor și deciziilor administrative interesul cetățeanului și dorește totodată crearea unor instrumente prin care locuitorii să fie consultați continuu cu privire la proiectele importante pentru municipiul Sebeș. Printre problemele abordate de echipa USR PLUS pentru Sebeș se regăsește și POLUAREA, subiect care va fi tratat cu responsabilitate deplină de viitoarea administrație locală.

ELIT

Ce vom face?

  • Realizarea unui studiu independent de sănătate publică menit să cuprindă și o analiză privind incidența îmbolnăvirilor cauzate de poluare
  • Monitorizarea continuă și transparentă a gradului de poluare prin tabele de afișaj montate în cartierele Sebeșului care să avertizeze vizual și sonor în momentul depășirii limitelor emisiilor periculoase pentru sănătate
  • Stimularea folosirii bicicleteiprin construirea unor piste în municipiu
  • Crearea unor perdele forestiere de protecțieși extinderea spațiilor verzi
  • Transport în comun cu autobuze ecologice
  • Construirea unor stații de încărcare pentru autoturismele electrice, care să fie puse, gratuit, la dispoziția cetățenilor pentru a stimula transportul cu autovehicule prietenoase cu mediul înconjurător

Aceste proiecte pot fi realizate și prin accesarea de fonduri europene, precum Programul Operațional Regional 2021 – 2027, însă trebuie alocate sume și din bugetul local.

Actuala administrație locală nu face decât să ascundă sub preșul incompetenței problema POLUĂRII iar, sfidare maximă, primarul Dorin Nistor folosește ca mașină de serviciu un autoturism de teren, cu o capacitate cilindrică de 3000 centimetri cubi și care poluează pe măsură. O măsură pe care o vom impune la Sebeș este renunțarea la folosirea mașinilor poluante și achiziționarea unor autoturisme cu motor electric sau hibrid.

Oameni ca tine schimbă Sebeșul în bine! Cu acest crez, echipa USR PLUS a intrat în competiția electorală pentru Primăria și Consiliul Local Sebeș. Sunt oameni noi în politică, care însă au reușit să demonstreze profesionalism în domeniile în care activează. Sunt antreprenori, ingineri, economiști, oameni cu profesii diferite, care iubesc Sebeșul și vor să schimbe în bine orașul lor.

Dacă și tu vrei ca Sebeșul să fie un oraș verde, curat și nepoluat, pe 27 septembrie VOTEAZĂ echipa USR PLUS pentru Consiliul Local Sebeș!

Votează Ioan Anghel viitorul primar de care oamenii din Sebeș au nevoie!

Votează Mihail David pentru Președinția Consiliului Județean Alba și echipa de consilieri județeni USR PLUS.

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod mandatar financiar 21200391

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419