Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Haos şi debandadă în dezvoltarea edilitară a oraşului Alba lulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală| Haos şi debandadă în dezvoltarea edilitară a oraşului Alba lulia

În fiecare intersecţie din Alba lulia suntem priviţi intempestiv din panouri electorale de politruci, mai vechi sau noi, sfidând bunul simţ al albaiulienilor, dornici de a-i impresiona pe bieţii naivi ai tranziţiei româneşti. Cine sunt aceşti ciocoi vechi şi noi, care sunt organizaţi în găşti politice plătite, doar pentru a rezolva propriile lor interese meschine şi care nu lucrează în interesul cetăţeanului albaiulian, vom încerca să îi deconspirăm acum.

Ce exemplu mai elocvent de „civism” şi aplecare spre a rezolva problemele cetăţenilor îI dă Gabriel Pleşa, care cu o serie impresionantă de potentaţi din Primăria Alba lulia şi-au modernizat strada cu pavele, cu apă, gaz, canal şi iluminat public, tocmai la ieşirea din Alba lulia spre Şard? Oare ce spun acei cetăţeni care au făcut nişte eforturi financiare considerabile pentru a-şi ridica o casă şi care înoată în noroaie, fără nicio infrastructură, cu artere pline de gropi şi care se găsesc situate mult mai aproape de zona centrală a oraşului?

Se vorbeşte foarte mult de dezvoltarea volumetrică a oraşului. Domnul viceprimar cu atribuţii de primar Paul Voicu ne informa plin de „responsabilitate civică” despre descălecarea în Alba lulia a unui celebru arhitect olandez, specializat în dezvoltare volumetrică, adus pe bani mulţi, pentru a rezolva haosul edilitar care creează atât de multe probleme eminenţilor administratori albaiulieni. Rezultatul a fost unul spectaculos. În zonele edilitare create pentru construcţia de case unifamiliale, cu un regim de înălţime de P+1, au apărut locuinţe colective cu regim de înălţime de P+3 sau mai mult. Asta da dezvoltare volumetrică, domnule Paul Voicu, nu-i aşa?

Vă rog să vă transpuneţi în situaţia celor care şi-au investit toate economiile de o viaţă pentru a-şi crea lui şi urmaşilor un confort şi care se văd nevoiţi să privească cum în vecinătate se construieşte un mastodont edilitar cu locuinţe colective. lar aceasta doar pentru a mulţumi clientela dezvoltatorilor edilitari care căpuşează administraţia albaiuliană.

De ce actualii administratori ai oraşului privesc cu multă deferenţă la aceste necazuri pe  care tocmai ei le-au  creat, eliberând certificate de urbanism mincinoase, în care stipulează clar: aici se construiesc doar locuinţe unifamiliale cu regim de înălţime de P+1? De ce îşi bat joe de cei care mobilează oraşul Alba lulia, făcându-l mai frumos şi mai prosper?

Noi, cei de la Partidul Acţiunea Naţională Alba, am semnalat în repetate rânduri acest neajuns, doar cu toate că am fost convingători în argumentarea celor expuse mai sus, administraţia ne-a privit cu acea „detaşare superioară”, fără a se sinchisi a da un răspuns. Preocuparea acestor comunicatori mincinoşi este doar aceea de a fi realeşi la 27 septembrie, pentru a putea continua sarabanda minciunilor şi dezinformării în ceea ce ei numesc „Plan de dezvoltare edilitară a oraşului Alba lulia”.

Noi, cei din Partidul Acţiunea Naţională Alba, vom demasca aceste neajunsuri şi nemulţumiri ale celor mulţi, care doresc o adevărată dezvoltare edilitară, care să servească Albei lulia şi cetăţenilor corecţi şi cinstiţi care au investit în acest oraş.

Avem nevoie de votul dumneavoastră la 27 septembrie! Dacă îl vom obţine, vă promitem că vom administra Alba lulia în interesul albaiulienilor, eliminând clientela politică creată în decurs de 25 de ani de administraţia Hava.

luliu Marin HADA, vicepreşedinte al Partidului Acţiunea Naţională Alba

Comandat de Partidul Acțiunea Națională Alba, publicat de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar 21200094


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea