Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| Emil Popescu: De peste o lună asistăm la un film electoral, cu Paul Voicu în rol de Masca lui Zero

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai bine de două decenii a bântuit Primăria, precum omul invizibil, fără să aibă ori să-l intereseze contactul cu altcineva decât cu „șeful”. Fără vreo urmă de inițiativă sau personalitate, a existat pur și simplu în umbra Marelui ajuns la Bruxelles.

Trezit la realitatea unei lumi în schimbare, în care posturile publice se câștigă la vot și nu mai pot fi moștenite de la tătuca politic, Paul Voicu pozează mai nou în omul dialogului, în partenerul cetățeanului pe care, cu atât de mult talent, l-a ignorat în toată cariera sa politică.

Disperarea și teama că vor pierde controlul și accesul la resursele publice au creat un veritabil departament de machiaj electoral în jurul candidatului Paul Voicu.

Zi de zi, asistăm la un spectacol în care sume uriașe sunt tocate pentru a cosmetiza un candidat lipsit de carismă și aptitudini de comunicare ori interes în a avea și păstra o relație cu cetățeanul.

Oamenii nu pot fi însă cumpărați sau prostiți cu altfel de trucuri. Oamenii văd și înțeleg foarte bine cine le poate fi cu adevărat un partener, cine poate cu adevărat să-i reprezinte.

Gabriel Pleșa a fost, este și va rămâne același om normal, mereu între oameni și alături de ei, mereu interesat de problemele comunității, indiferent de poziție sau funcție. Fără mască, fără machiaj, fără trucuri și minciuni electorale.

Alba Iulia e pregătită pentru schimbare, iar Gabriel Pleșa este schimbarea în bine pentru administrația locală.

Emil Popescu, candidatul USR-PLUS pentru Consiliul Local Alba Iulia

Comandat de Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS), PUBLICAT / EXECUTAT DE SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/, Cod mandatar financiar 21200391


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea