Publicitate electorală| Culmea tupeului electoral: să critici haosul din sistemul de parcare din Alba Iulia când chiar tu l-ai creat!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
Lui Pleșa nu i-au murit lăudătorii dar nici nu arată că se simt prea bine, judecând după ce emit. Profesionalism, transparență decizională, apropiere față de cetățean, el e bun, alții sunt răi… Se prezintă și este prezentat ca Mesia trimis pe capul albaiulienilor!

Nu voi pregeta să-i amintesc mereu și mereu că a fost parte a acelei administrații în care aruncă acum cu noroi. Ar vrea ca alegătorii să nu-și amintească, dar Gabriel Pleșa a mâncat usturoi și gura îi miroase! A fost coordonatorul direct al Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Alba Iulia, deci și a serviciului Parcări. „Aproape de cetățean”, așa se vrea Gabriel Pleșa și tot aproape i-a vrut pe cetățeni și atunci când a supervizat metoda de atribuire a parcărilor de reședință, care i-a adus pe oameni pe scările primăriei. Da, Gabriel Pleșa se apropia de atunci de albaiulieni!

„Marea performanță să adune sute de albaiuilieni pe scările primăriei, călcându-se în picioare în disperarea de aprinde un loc de parcare”, îi aparține domnului Pleșa, deși lăudătorul lui, Alexandru Dumitru, o aruncă dezinvolt și mincinos în cârca primarului interimar. Tot Pleșa este cel care a avut ca sarcină regulamentul de parcare și l-a susținut pentru aprobare în consiliul local. Dacă nu-i place „haosul” din parcările din  Alba Iulia, și nu ne place, nici nouă, nici albaiulienilor, să se privească onest în oglindă! Este chiar creatorul lui!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Un „parteneriat real și corect cu toți albaiulienii” așa cum se laudă că va face apelând la „coarda sensibilă” a albaiulienilor nu se poate clădi pe minciună, ci numai pe recunoașterea propriilor greșeli. Or, Gabriel Pleșa nu este capabil de bărbăția și cinstea unui astfel de gest! Și atunci, despre ce parteneriat corect vorbește? Cuvinte mari putem spune toți. Dar merită albaiulienii să fie mințiți? Eu cred că mai util este adevărul.

„Meritocrație”, „bun simț”, „respect pentru cetățean” sunt tot lucruri pe care Pleșa le promite dar care i-au lipsit în activitatea administrativă, așa cum se poate demonstra cu faptele și rezultatele sale! Ne acuză pe noi liberalii că vrem să rămânem la „controlul și accesul la resursele publice” de parcă dorința noastră de a conduce pe mai departe destinele unui oraș recunoscut printre orașele care atrag și forță de muncă, și locuitori, printre orașele care se dezvoltă, este un lucru de nedorit, în timp ce aceeași intenție de a prelua orașul, dar a lui, e un lucru de laudă! La o simplă căutare în presa locală, cu referire la afacerile fostului viceprimar și firma unde deține jumătate din acțiuni, Viva, toți ne dăm seama care poate fi miza lui Pleșa. Una exersată deja: orientarea pieței de construcții către afacerea familiei.

Și apropo, multele străzi de pământ pe care le are ÎNCĂ Alba Iulia sunt tocmai dovada dezvoltării: oamenii fără bani nu construiesc case noi în ritmul în care se construiește la Alba Iulia și cu care, da, administrația cu hățișul legislativ pe care trebuie să-l respecte, nu poate ține pasul, așa cum am vrea toți. Nu trebuie să fii vreun mare gânditor ca să-ți dai seama de asta!

La 27 septembrie albaiulienii trebuie să aleagă între minciuna frumoasă dar cu picioare scurte și realismul onest!

Raul Tudorașcu, candidat PNL la funcția de consilier local municipiului Alba Iulia

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro