Protestul „cucului” în varianta Călin Potor

Secretarul general al PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş, a vorbit în termeni foarte duri la adresa fostului său coleg de partid deputatul Călin Potor, care s-a alăturat liberalilor vinerea trecută la protestul organizat de aceştia în faţa sediului democrat-liberalilor. „Participarea la manifestaţie a domnului deputat Călin Potor, acest „cuc” cu declarată voinţă social-democrată, dar care se linguşeşte pe lângă PNL, poate-poate obţine sprijinul pentru alegerile locale, reprezintă un gest dezgustător de a reveni acum la fostul cuib, aruncând mesaje dure împotriva partidului care i-a dat forţă politică şi recunoaştere populară. De asemenea, este amuzant cum domnul Cuc-Potor a scandat, alături de cei de la PNL, printre altele, şi nemulţumirea legată de faptul că UNPR a fost recunoscută de Curtea Constituţională ca şi grup parlamentar. Oare el nu este tot un parlamentar plecat dintr-un partid pe listele căruia a ajuns în Parlament”, s-a întrebat Pereş retoric ieri, la conferinţa săptămânală a PDL Alba. El a explicat şi de ce liberalii au găsit lacătul pe uşa sediului democrat-liberalilor când au venit să protesteze: „Nu i-am întâmpinat pe protestatanţi pentru că am considerat întâlnirea cu ministrul Traian Igaş şi cu reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor mult mai importantă, motiv pentru care manifestarea vocală dar jalnică a unei „opoziţii impotente” nu poate fi pe agenda de lucru a niciunui politician al PDL”. „Sigur, faţă de acum un an (n.r. – în seara de 6 decembrie 2009, după anunţarea primelor rezultate ale alegerilor prezidenţiale), când cei de la PNL au defilat prin faţa sediului nostru împreună cu prietenii PSD-işti, aruncând invective şi afişând părţi fizice feminine pe trapele jeep-urilor lor, apreciez că s-au manifestat ceva mai bărbăteşte, dar jalnic totuşi pentru un partid de opoziţie care uită că atunci când a fost la putere şi-a bătut joc de finanţele ţării, aruncând România în calea crizei economice mondiale cu visteria goală”, a comentat senatorul PDL Alexandru Pereş în legătură cu protestul pus la cale de liberalii din Alba în urmă cu o săptămână. (I.P.)

Elit ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

crizatu' 4 decembrie 2010 at 11:09

da’ macar potor s-a ales cu minus citeva mii de voturi la viitoarele alegeri pentru mintirea electorilor care l-au votat-ce poti spera?ca se da pe linga pnl si dupa ce e ales,trece la psd!mai bine s-ar apuca sa-si praCTICE MESERIA CA MACAR ACOLO SE STIE DOAR IN SAT CE FACE,SI NU MAI DUCE PESTE MARI,NESIMTIREA TRASEISMULUI-ADICA,EL NU A STIUT CE POATE CAPUL PDL,NUMAI DUPA CE A AJUNS PARLAMENTAR?cit a stat mare director pus de pdl,la Alba,nu a stiut pe cine reprezinta,?hai sictir!

Radu 5 decembrie 2010 at 20:09

Ai o criza profunda diagnosticata prostie. Daca la 16% PSD va mai reprezenta ceva in Alba , dupa 2012 visezi frumos. Sper cu Mihaela!
Potor va fi votat ca om, nu ca membru al unui partid. Partidele nu sunt religii, ci grupuri de oameni, alaturi de care alegi sa fi sau nu… Si oricum sa fi membru in PSD Alba e o rusine, la mizeriile pe care acesti oameni le-au facut de-a lungul timpului in oras…

tanar si atat 5 decembrie 2010 at 19:51

Domnule Peres, la ce va puteati astepta de la Ovidiu Jidveian si ” distinsele ” sale colaboratoare…la fair-play din jeep-ul cumparat din banii parintilor?

Comentariile sunt oprite