Rămâi conectat

Ştirea zilei

Protest la Guvern, în ziua de Crăciun: Protestatarii s-au adunat în București, în număr mic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest la Guvern, în ziua de Crăciun: Protestatarii s-au adunat în București, în număr mic

Potrivit Antena 3, în jur de 100 de protestatari s-au adunat în ziua de Crăciun.

Protestul a fost anunţat începând cu ora 14:30.

Organizatorul susţine, conform sursei citate, că nu este posibil ca de Crăciun oamenii să stea cu mască şi, în plus, vrea să împartă cadouri copiilior defavorizaţi. Autorizaţia de protest ar fi până la ora 23:00.

Amintim că, potrivit surselor postului de televiziune Antena 3, șeful Jandarmeriei Române va fi audiat în dosarul deschis ca urmare a asaltului asupra Parlamentului din timpul protestelor orgainzate de AUR.

Amintim că, în această săptămână, mai mulți protestatari AUR au intrat în curtea Senatului unde au forța inclusiv intrarea în instituție.

Totodată, maşinile ambasadelor Japoniei şi Statelor Unite în România au fost vandalizate de către protestatari, în curtea Senatului.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a informat că va face demersuri pentru identificarea şi sancţionarea organizatorilor şi participanţilor la protestul de la Palatul Parlamentului care au încălcat cadrul legal în vigoare.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea