Proiectul „Pauza de joacă”, centru de activități în aer liber, la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, supus bugetării participative

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, prin proiectul „Pauza de joacă” propune amenajarea unui spațiu public, în curtea școlii, care va valorifica educația integrată, cu accent pe învățarea pedagogică, dar și învățarea prin joacă.

Vrem o țară ca afară! Unde lucrurile sunt organizate frumos, unde nevoile cetățenilor sunt împlinite, unde se respectă reguli. Vrem condiții civilizate pentru sănătate, educație, muncă și suntem îndreptățiți să vrem toate acestea.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Vrem tot ce e mai bun pentru noi, dar avem așteptări ca ceilalți să ni le împlinească. Vrem o țară ca afară, însă pierdem din vedere că multe țin de noi, iar o comunitate funcțională crește cu adevărat împreună, prin implicare și responsabilitate.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Tocmai de aceea, credem că e în puterea noastră să creăm o comunitate a cărei voce poate muta munți! Iar pentru că uneori se întâmplă ca inițiativele cetățenești să prindă formă și șansă la realizare, vă invităm să deveniți și voi o forță ce influențează soarta comunității noastre.

Proiectul „Pauza de joacă” e unul dintre cele 18 proiecte eligible pentru a fi finanțate de către Primăria Alba Iulia în cadrul Bugetării participative și are în vedere amenajarea unui Centru de activități în aer liber în cadrul Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiș” din Alba Iulia. Copiii ce învață acolo vor avea astfel șansa la o educație integrată, cu accent atât pe învățarea pedagogică, cât și pe învățarea prin joacă, atât de specifică lor. Mai multe despre proiect puteți afla aici, unde vă și invităm să îl votați.

ps://cityhealth.io/apulum/app/#/citizen/projects/view/-MIJkE6QMRgQl96F-kQj

Pentru a vota, e nevoie să urmați pașii din link-ul de mai sus, creând un cont.
Votul se poate exprima doar din raza municipiului Alba Iulia, o singură dată, în perioada 1-30 noiembrie.

Proiectul cu cele mai multe voturi câștigă finanțarea, așa că fiecare vot contează!
Anul acesta puteți ajuta Școala „Vasile Goldiș” să devină o școală actuală, adaptată nevoilor și în spiritul copiilor. La anul, prin puterea exemplului, puteți schimba la față chiar școala unde învață copiii voștri!

Vă mulțumim că alegeți să „mutați și voi munți”, alături de noi!

Colectivul de părinți și profesori ai Scolii Gimnaziale „Vasile Goldiș” din Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ispas Ana 19 noiembrie 2020 at 17:50

Proiectul „pauza de joacă” sunt de acord cu acest proiect.Și votez.

Comentariile sunt oprite