Proiect pentru bugetarea participativă la Alba Iulia, depus de un consilier local

Așa cum a anunțat după ședința de Consiliu Local din 19 aprilie, independentul Mircea Trifu a depus propunerea proiectului de H.C.L. pentru bugetarea participativă la Alba Iulia, după modelul administrației de la Oradea.

„Gata!! Am depus azi proiectul de h.c.l. pentru bugetarea participativă!! Aștept răspunsul conducerii primăriei Alba Iulia că nu se poate, că la Alba Iulia nu-i nici Cluj, da’ nici Oradea..

ELIT

Sincer, m-am obișnuit deja cu reaua lor credință și mă interesează doar opinia albaiulienilor. Sfârșitul „Epocii Răului” se apropie de sfârșit la Alba Iulia,” spune consilierul.

Ideea este implementată cu succes la Oradea, unde și anul acesta cetățenii au avut bugetat 1,3 milioane euro pentru proiectele lor!

În timp ce conducerea primăriei Alba Iulia a decis să limiteze posibilitatea consilierilor de a propune proiecte de H.C.L.-uri pentru investiții, la Oradea primăria facilitează și pentru cetățeni acest lucru.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro