Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect: Patru străzi din Alba Iulia vor primi o denumire și vor fi încadrate în intravilan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru străzi din Alba Iulia vor primi o denumire și vor fi încadrate într-o zonă de intravilan printr-un proiect de hotărâre ce va fi dezbătut și votat de consilierii locali în ședința din 26 octombrie 2017.

Astfel, pe harta municipiului vor fi trecute oficial:

1. Str . Feneşasa – strada mixtă, având la bază un drum de exploatare din strada Pădurii în strada Tariţa, reglementată conform Hotărârii nr. 158/2014 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia .

2. Str. Viorilor- strada mixtă, având la bază un drum de exploatare din strada Bayonne în De 1087, reglementată conform Hotărârii nr. 158/2014 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia.

3. Str. Celestia – str. privată din strada Brânduşei, până la limita intravilanului, reglementată conform art. 13 din Hotărârea nr.213/23.06.2017 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia având nr.cad. 104779.

4. Prelungirea str. Rodiei pe drumul de exploatare De 749/5/3/2 până în str. Pădurii, reglementată conform Hotărârii nr. 15 8/2014 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia, conform planurilor anexate.

Toate aceste străzi se încadrează în ZONA D intravilan, a municipiului Alba Iulia.

De asemenea, proiectul prevede anularea denumirii străzii Moneasa, aceasta fiind anulată din punct de vedere urbanistic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea