Proiect la Ministerul Mediului: Am putea plăti câte 2 lei garanție pentru ambalajele produselor cumpărate. Banii se vor recupera la reciclare

Potrivit unui proiect normativ lansat în dezbatere de Ministerului Mediului la acest moment, pe lângă prețul produsului pe care-l cumpărăm am putea plăti și un preț pe ambalajul respectivului produs în valoare de 2 lei.

Cei 2 lei pe ambalaj se vor putea recupera dacă-l ducem înapoi la magazin. Practic, vom achita o garanție de reciclare a ambalajelor.

ELIT

În ideea că vom duce la reciclare ambalajele produselor pe care le cumpărăm, va trebui să achităm, pe lângă prețul produsului, și o garanție pe ambalaj în valoare de 2 lei, bani pe care îi vom primi înapoi când reciclăm ambalajul. Chestiunea e prevăzută în Proiectul de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 și a Legii nr. 249/2015, pus recent în dezbatere la Ministerul Mediului și care se va aplica după ce e aprobat de Executiv și publicat în Monitorul Oficial.

sursa: stirileprotv.ro

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

apoliticul 5 februarie 2018 at 9:06

Nu mai bine schimbam ministrul ?

Șică Mandolină 5 februarie 2018 at 9:15

Nu mai bine iesim din (m)UE? Ce zici apoliticule? Regulile astea sunt impuse de (m)UE nu de un biet ministru din Romania.

MARIA 5 februarie 2018 at 9:50

Va mai trec multe idiotenii prin cap !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...