PROIECT: 13,5 milioane de lei – contribuția CL Alba Iulia la AIDA – Transport Local, în 2016

Paul Voicu - Primar 2020

Consilierii locali vor dezbate în ședința de marți, 26 ianuarie, proiectele de hotărâre privind plata contribuției și cotizației Consiliului Local al municipiului Alba Iulia către Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba – Transport local (AIDA-TL), pe anul 2016.

stp alba iuliaPotrivit raportului de specialitate, suma solicitată este de 13.547.623 de lei, reprezentând contribuţia pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare ale asociației și cheltuielilor funcționale ale operatorului de transport.

ELIT

Necesarul de contribuții (cheltuieli funcţionale și gratuități) pentru anul 2016 a fost stabilit în Adunarea Generală a Asociaţiei Intercomunitare de Dezvoltare Alba lulia -Transport Local, întrunită în data de 22 decembrie 2015, la care au participat: președintele asociației – Mircea Hava și membrii – Gheorghe Damian (primarul comunei Ciugud), Ioan Iancu Popa (primarul comunei Sîntimbru), Romulus Raica (primarul comunei Galda de Jos), Emil Lupșan (primarul comunei Cricău), Traian Rusu (primarul comunei Ighiu), Teodor Florea (primarul comunei Întregalde) și Breaz Flavius (primarul comunei Mihalț).

De asemenea Consiliul Local Alba Iulia va plăti, în 2016 o cotizație de 1,5 lei/locuitor/an, respectiv aproximativ 93.000 de lei, către AIDA-TL, conform prevederilor statutului.

Mihail David - 2020

Reamintim că Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL) în care Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este membru fondator, reprezintă o persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ constituită pentru furnizarea serviciului de transport public local. Scopul AIDA – TL este înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea în comun a serviciului de transport public local din cadrul asociaţiei, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...