Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 16 – 22 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 16 – 22 februarie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Chien et chat / Câinele și pisica: Pierduți prin New York Avanpremiera

Regia: Reem Kherici

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu: Philippe Lacheau, Franck Dubosc, Reem Kherici, Victor Artus Solaro

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie

Durată: 85 min

Rating: AP 12

Printr-un lanț nefericit de împrejurări, Monica și Jack se trezesc despărțiți de animalele lor de companie care zboară spre o locație necunoscută…

Între Montreal și New York, o călătorie nebunească începe pentru ambele duo-uri care nu au nimic în comun. Pe de o parte, oameni care au pierdut urma animalele lor prețioase, de cealaltă parte, animale de companie lăsate să se descurce singure… Dar ei nu știu că Brandt, un polițist aflat pe urmele lor, va face orice pentru a pune mâna pe rubin!

Joi 19:40

 Baghead / Baghead: Mesagerul morții Avanpremiera

Regia: Alberto Corredor

Cu: Freya Allan, Peter Mullan, Saffron Burrows

Gen Film: Horror

Durată: 99 min

Rating: N 15

O tânără (Freya Allan) moștenește un pub dărăpănat după ce tatăl ei moare și descoperă un secret sinistru în subsolul acestuia – Baghead – o creatură care își schimbă forma și care te poate ajuta să comunici cu cineva drag trecut în neființă. Dar prețul pe care Baghead îl cere te va face să regreți.

Joi 21:30

 Butterfly Tale 3D / Povestea magică a fluturilor Avanpremiera

Regia: Sophie Roy

Cu: Mena Massoud, Tristan D. Lalla, Nagmeh Alaei, Nick Julius Schuck

Gen Film: Animatie, Familie

Durată: 87 min

Rating: AG

O pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă. Animația îl urmârește pe tânărul fluture pe nume Patrick ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.

Dublat: Sambata pana Joi 12:00

 Madame Web

Regia: S.J. Clarkson

Cu: Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson, Isabela Merced

Gen Film: Actiune, Aventuri, SF

Durată: 121 min

Rating: AP 12

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față… Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

Vineri pana Miercuri 18:50; 21:00; Joi 21:00

Bob Marley: One Love

Regia: Reinaldo Marcus Green

Cu: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini

Gen Film: Biografic, Drama, Muzica

Durată: 112 min

Rating: AP 12

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare.

Vineri pana Miercuri 21:20

Joi 17:25

 The Zone of Interest / Zona de interes

Regia: Jonathan Glazer

Cu: Sandra Hüller, Christian Friedel, Freya Kreutzkam

Gen Film: Drama, Istoric, Razboi

Durată: 110 min

Rating: AP 12

Comandantul de la Auschwitz, Rudolf Höss (Christian Friedel), și soția sa Hedwig (Sandra Hüller) se străduiesc să își construiască o viață de vis pentru familia lor într-o casă cu grădină aflată chiar lângă lagăr.

Vineri pana Joi 20:45

 Little Eggs: Frozen Rescue / Puișorii: Aventură la Polul Sud

Regia: Gabriel Riva Palacio, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste

Cu: Bruno Bichir, Maite Perroni, Carlos Espejel, Angélica Vale

Gen Film: Animatie, Comedie

Durată: 96 min

Rating: AG

Rodolpho și Gabriel Riva Palacio co-regizează cel mai recent episod al francizei Huevos de la HuevsCartoon din Mexic. Filmul este o călătorie ireverențioasă cu familia în Antarctica, în care sunt implicați un pui de urs polar, orci, pirați, un leu de mare și pinguini care fac surfing.

Dublat: Vineri pana Joi 13:30

 Complotul bonelor

Regia: Iura Luncașu

Cu: Anamaria Prodan, Cristian Iacob

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 108 min

Rating: AP 12

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Vineri pana Miercuri 16:35

Joi 15:10

Poor Things / Sărmane creaturi

Regia: Yorgos Lanthimos

Cu: Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone

Gen Film: Romantic, SF, Dragoster

Durată: 145 min

Rating: IM 18

Poor Things, regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru Homarul și Uciderea cerbului sacru, spune povestea extraordinară a tinerei Bella Baxter, care este readusă la viață de genialul și nonconformistul doctor Godwin Baxter.

Vineri pana Joi 15:35

 Autumn and the Black Jaguar / Ultimul jaguar negru

Regia: Gilles de Maistre

Cu: Kelly Hope Taylor, K.C. Coombs, Airam Camacho, Emily Bett Rickards, Lumi Pollack

Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 105 min

Rating: AG

În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar. Anja – profesoara de biologie a lui Autumn – încearcă fără succes să o descurajeze să pună în aplicare acest plan nesăbuit. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie pentru a se reuni cu Hope și a o salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:15; 14:25

Joi 13:00

 Argylle

Regia: Matthew Vaughn

Cu: Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, John Cena, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 144 min

Rating: AP 12

Argylle (Henry Cavill), spion de talie mondială care suferă de amnezie, este manipulat să creadă ca e de fapt un romancier de succes, autor de cărți cu spioni. Pe măsură ce începe sa-și recapete amintirile și abilitățile, bărbatul pornește pe calea răzbunării împotriva organizației obscure pentru care a lucrat.

Vineri pana Joi 18:10

 The Beekeeper / The Beekeeper: Răzbunare iminentă

Regia: David Ayer

Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 110 min

Rating: N 15

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

Vineri pana Joi 18:30

 Tati part-time

Regia: Letiția Roșculeț

Cu: Alex Bogdan, Eva Măruță

Gen Film: Comedie

Durată: 103 min

Rating: AP 12

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

Vineri pana Joi 16:00

 The Snow Queen and the Princess / Crăiasa zăpezii și mica prințesă

Regia: Andrey Korenkov, Aleksey Tsitsilin

Cu: Svetlana Kuznetsova, Courtney Shaw, Irina Chumantyeva, Konstantin Panchenko, Yuriy Romanov

Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic

Durată: 80 min

Rating: AG

Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.

Dublat: Vineri 12:00

Sambata pana Joi 11:45

 Migration 3D / Marea migrație

Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy

Cu: Elizabeth Banks, Awkwafina, Danny DeVito, Keegan-Michael Key, Carol Kane

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 87 min

Rating: AG

Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor lor, Dax și Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare poposește pe iaz cu povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să se îmbarce într-o excursie către Jamaica tropicală, via New York City.

Dublat: Vineri pana Joi 13:55

 

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea