Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Programul de transport public în Alba Iulia, actualizat: Cursă nouă, modificări de traseu și program

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Programul de transport public în Alba Iulia, actualizat: Cursă nouă, modificări de traseu și program

Programul de transport public local în municipiul Alba Iulia va fi actualizat, în urma unui Proiect de Hotărâre votat în 26 septembrie 2024 de consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia. 

Citește și: VIDEO. Vagonul restaurant al Mocăniței din Alba Iulia, restaurat odinioară complet, un exemplu de AȘA NU!VIDEO. Vagonul restaurant al Mocăniței din Alba Iulia, restaurat odinioară complet, un exemplu de AȘA NU!

Programul de transport public în Alba Iulia, actualizat: Cursă nouă, modificări de traseu și program:

Linia 103 : – se modifică traseul după cum urmează :

”Gara-Sc Av.Iancu-Centru (Romtelecom)-Unirea Sinagoga-Alba Mall-Ampoi 1-Carolina MallAmpoi 2-Ampoi 3I-Ardealul-Profi-Mercur I-Piata I-Spital I-Sf. Ecaterina I-Revolutiei 1989 I -Ghe. Pop de Basesti-Incoronarii I-Cimitirul Eroilor I-Gara”

– în intervalele orare 06:00 – 08:00 și 12:00 – 16:00 frecvența de succedare a curselor va crește de la 5 min. la 6 min.

Linia 104 : – se modifică traseul după cum urmează :

”Gara-Cimitirul Eroilor II- Incoronarii II-Platoul Romanilor-Sf. Ecaterina II- Spital II -Piata II -Mercur II-Stadion-Ardealul (104)-Ampoi 3II-Ampoi 1-Carolina Mall-Ampoi 2-Casa de pensii – Unirea Magazin-P-ata Alessandria-Sc. Av. Iancu II- Gara”

– în intervalele orare 06:00 – 08:00 și 12:00 – 16:00 frecvența de succedare a curselor va crește de la 5 min. la 6 min.

Linia 105 – se modifică traseul curselor în sensul că returul liniei va cuprinde și cartierul Bărăbanț (linia 107R)

– se modifică programul de transport (lini-vineri ) în sensul că în intervalul orar 09.00 – 18,00 frecvența de succedare a curselor va fi la 120 de min față de 30 de min. cum este în prezent. (prin acest lucru se elimină 20 de curse, majoritatea circulau până la Carolina Mall). Cursele care transportă angajații la societățile comerciale din zona nu sunt afectate.

Linia 106 – se modifică programul de transport (luni-vineri) în sensul că în intervalul orar 08.00 – 18.05 frecvența de succedare a curselor va creste la 120 de minute față de 60 de minute cum era in prezent. Cursele care transportă angajații la societățile comerciale din zona nu sunt afectate.

Linia 110 – se introduce o nouă cursă cu plecare din stația Gară la ora 18.05 care va deservi cartierul Orizont – se actualizează orele de plecare din capetele de traseu precum și traseul unor curse, conform cerințelor actuale de transport, fără a fi suplimentat numărul curselor.

Linia 112 – Cursa retur de la ora 7,10 circula până la stația Scoala Avram Iancu pe perioada scolii – Cursa tur de la ora 12.15 pleacă de la stația Scoala Avram Iancu pe perioada scolii

Linia 116 – se actualizează orele de plecare din capetele de traseu ale unor curse, conform cerințelor actuale de transport, fără a fi suplimentat numărul curselor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, ”cascadă emoțională” pentru un băiețel din Alba. Vizită surpriză pentru Tudor, de la eroul copilăriei sale Pentru Tudor, un băiețel din Șeușa, comuna Ciugud, aflat la vârsta când Spiderman, Batman sau Superman sunt cele mai impresionante personaje, eroul care îi colorează copilăria este nimeni altul decât Lae Dreghici, îndrăgitul casacador din județul Alba. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea